getuigenissen bidders

Getuigenis van een bidster

Mijn naam is Jo, ik ben 75 jaar. Op een gegeven dag vroeg Veva van Levensadem me of ik wilde bidden voor moeders die een vaak ongepland kindje verwachten. Zo kreeg ik regelmatig de naam van een moeder. Ik voelde altijd direct als het ware een band met die ongekende moeder voor wie ik bad. Ze bleef altijd in mij aanwezig en soms zag ik ook het kindje voor mij. Wellicht zoals ze bedoeld waren te zijn, onafscheidelijk.  Ik ervaarde he t bidden heel intens. Bidden voor het ongeboren leven bracht God als het ware nog dichterbij. Hij, God en Schepper, vroeg mijn medewerking. Ik voelde ook altijd  in mij een diepe dankbaarheid wanneer ik mocht vernemen dat de  moeder voor wie ik had gebeden voor haar kind gekozen had. Of wanneer ik de geboorte van het kindje vernam. Maar soms, gelukkig niet al te vaak, liep het anders en dan had ik een automatische reflex om hen beiden, moeder en kind, in Gods hart te leggen.

Als iemand bidt voor een ander is het altijd God die geneest, aanraakt, verzoent en ik ben een medewerker. Het is wel mooi dat God ons wil nodig hebben, dat Hij niets doet zonder onze medewerking. Ik ben heel dankbaar dat ik medewerkster mag zijn van Levensadem.

 Uit een brief van een bidster

Natuurlijk wil ik dat doen. Sinds ik uw vraag heb gekregen zijn die mensen een deel van mijn leven geworden. Elke dag vertrouw ik hen toe aan de Heer en Maria. Alles zal goed komen.

Ik ben blij dat jullie mij hun voornaam hebben gegeven. Ook al ken ik hen niet persoonlijk, dankzij hun naam zijn ze deel van mij geworden. Het zijn geen vreemdelingen meer, niet zomaar mensen met een abortusprobleem…

….

Jullie vragen me voor N. te bidden, dat zal ik doen. Maar ik bid ook voor jullie. Jullie zorgen met liefde voor veel mensen … deze keer doe ik dat voor jullie. Zo gaat uiteindelijk iedereen iedereen steunen. Zou dat niet een beetje Gods Rijk op aarde zijn?


Brief van C. aan haar bidster

Lieve bidster,

Bijna een jaar geleden werden mijn gezin en ik toevertrouwd aan uw gebed. U hebt weet van onze belevenissen, van de moeilijke miskraam tot de verrassingszwangerschap die slecht was begonnen.

Vandaag is hij er. Hij heet T. Hij is in mei geboren. Het gaat heel goed met hem en ik ben er diep van overtuigd dat dat ook dankzij u is.

Niet alleen is zijn gezondheid (en die van zijn mama)  goed maar daarenboven is de zwangerschap aanvaard in kalmte en ons gezin heeft zich goed georganiseerd. T. is het zonnetje in huis voor zijn broers en zus en voor zijn ouders.

Ik ben u heel dankbaar voor uw hulp en voorbede, ik heb er dikwijls aan gedacht tijdens woelige periodes en dat heeft me bemoedigd.

Uw belangeloze inzet in het verborgene is mooi en ontroerend.

Ik wil u eveneens ontlasten wat mijn geval betreft, zo kan u een andere moeder in nood volop ondersteunen. Als u van tijd tot tijd nog eens aan ons denkt, zal ons dat zeer verheugen!

Ik van mijn kant zal u nooit vergeten. En ik bid de Hemel dat uw gebaar nooit vergeten wordt.

Van harte dank voor alles.

C.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x