steungezin

Wil jij misschien steungezin worden bij Levensadem?

Om steungezin te worden heb je geen specifieke vorming nodig. Wel openheid naar de andere toe, zonder oordeel of vooroordeel en de bereidheid samen met het gezin in rtp slot hari ini nood een vriendschappelijke relatie aan te gaan Zo hoeft het gezin in nood niet meer alleen te staan voor de problemen die hun dagelijks leven met zich meebrengt na de keuze voor hun kind.

Steungezin worden is geen financieel engagement aangaan, maar een relationeel engagement in een geest van belangloosheid. Het is de ander Slot Gacor ondersteunen om zijn/haar  leven zelf in handen te nemen en er de verantwoordelijkheid voor op te nemen. Dank zij jouw morele en affectieve ondersteuning bied je hun de ruimte om op zoek te gaan naar concrete oplossingen voor hun problemen.

Steungezin worden is niet alle problemen op zich nemen, maar mee op weg gaan en tussenpersoon zijn tussen het gezin in nood en de diensten die Levensadem kan bieden om het leven mogelijk te maken ook in de grootste  moeilijkheden.

Steungezin zijn is niet voor het leven kiezen in andermans plaats. Het is een respectvolle tochtgenoot zijn, ongeacht de keuzes die de ander maakt en die soms groot leed met zich PTN dengan Jurusan Kuliah Teknik Mesin Terbaik meebrengen zoals een abortus. Zo krijgt men de kans om ook na deze keuze het Leven te ontdekken en herop te bouwen.

Steungezin ben je niet alleen. Als steungezin kom je binnen in het uitgebreide netwerk van solidariteit dat Levensadem wil zijn. Je wordt bijgestaan door vrijwilligers die specifieke taken op zich nemen en door andere steungezinnen die in dezelfde geest werken.

Lees hier een getuigenis over wat een steungezin kan betekenen.

Familles de parrainage